Om RMK

Luftridåer är det vi jobbar med, varken mer eller mindre. För andra är luftridåer kanske en del av ett större produktsortiment. För oss är det vårt enda fokus. Specialist? Absolut. Med närmare 25 års erfarenhet av luftridåer tycker vi oss kunna sätta specialistmärket på entreprenadjackan med stolthet.
 
Ingen installation är den andra lik, då alla öppningar har olika förutsättningar. Borde då inte luftridåerna spegla den här verkligheten? För oss är det en självklarhet. Vi utvecklar och tillverkar våra egna luftridåer här i Sverige. Alla luftridåer skräddarsys efter just ditt fall. Ena gången kanske luftridån är 2 460 mm. Nästa gång kanske den är 3 280 mm. Så har vi alltid jobbat och kommer också fortsätta att göra.
 
Egen utveckling och tillverkning gör också att vi tillsammans med beställare och arkitekter tar fram många speciallösningar varje år. Speciallösningar är kanske det vi gillar allra mest. Förutom att spara energi och bidra till klimatomställning såklart. Alla önskemål kan såklart inte tillgodoses. En luftridå måste trots allt både finnas, höras och synas. Men ni blir nog förvånade över vad som går att ordna.   
 
Vi säljer egentligen inte en renodlad produkt. Utan kanske är det mer en produkt med påkopplad tjänst. För oss är det nämligen viktigt att luftridån fungerar på rätt sätt och ger rätt energibesparing. Inte bara dag ett, utan under hela sin livslängd. Vi justerar därför in alla anläggningar personligen. Det oavsett om luftridån sitter på Gotland, i Örebro eller i Haparanda.
 
Kunder har vi många av, i både Sverige och Norge. Vissa företag är stora och kända, andra varken eller. Gemensamt för alla är dock att de har en entré, uteport eller port till kyl- och frysrum med kallras och/eller värmeläckage. Oftast hittar vi en lämplig luftridå. Om vi inte tror på en lösning, säger vi också det. Vi gör aldrig en installation som vi inte tror på, då tackar vi hellre nej. Har du en mindre öppning, är våra luftridåer nog för avancerade och kraftfulla. Då finns det andra kompletterande produkter på marknaden. Och är du bara ute efter en billig och enkel luftridå, då har du också kommit fel.

Fakta

​​​​​​​
Omsättning: ca 7 miljoner SEK
Antal anställda: 2 st
Sverige: försäljning i egen regi
Norge: återförsäljare
En sidoblåsande luftridå från RMK i en entré med röd matta.En sidoblåsande luftridå från RMK i en entré med röd matta.
NK Stockholm
Sidoblåsande luftridå